mandag , 1 mars 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Verktøy og utstyr / Svinebillig proffverktøy
Svinebillig proffverktøy

Svinebillig proffverktøy

Superbillig og proft

Av en eller annen mystisk grunn er skikkelig elektroverktøy i Norge vanvittig dyrt. Spesielt for alle dødlige som ikke har noen proffavtaler med byggevarehusene. Det er nok kanskje slik at dette slett ikke er noen tilfeldighet. Som privatkunde blir du uansett flådd i byggevarehusene.

Undertegnede ville ha en ny batteridrill av en god kvalitet ettersom tyngre arbeid skulle gjøres. Da duger det ikke med en 12 volts billigdrill fra DeWalt. Og absolutt ikke med billigmerker fra byggevarehus,obs, Biltema eller Clahs Ohlson.

Jeg hadde hørt mange lovord om Makita og jeg dristet meg til å prøve en ved et byggevarehus. Den var som en drøm. Råsterk, mange gir .. den hadde alt. Men så skulle de ha rundt 5000 kroner for den. Det synes jeg var for drøyt.

Etter en liten sjekk av markedet ellers i verden fant jeg ut at jeg kunne kjøpe både en slik 18 volts drill med batteristyrke på 3Ah OG en ekstra mindre drill i tillegg for litt under halvparten av denne prisen. Det er altså etter at toll og moms og forsendelse fra den andre siden av jordkloden var betalt.

Umulig? Nei. Sjekk selv, jeg har laget automatisk opplisting fra eBay hvor du selv kan se og bla den gjennom de forskjellige og mest vanlige proffverktøyene. Husk også at dollarkursen i tillegg er svært lav for tiden!

 

 

Og her får du listet opp verktøy (og en del annet) fra Hitachi.

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten