tirsdag , 20 april 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Byggevarer / Nanoskruer!
Nanoskruer!

Nanoskruer!

Essve Norge er leverandører av maskiner og utstyr, deriblant skruer.

Skrue med firedobbelt levetid

Skrue med firedobbelt levetid

De har nå ved hjelp av ny nanoteknologi produsert en skrue med en helt ny beskyttelse, 5X layer protection. Femlags beskyttelse gjør skruen mer motstandsdyktig mot overflatelag- og rustangrep, samt firedobler skruens levetid.

Skruer med nanobeskyttelse!

Det er noe vi gjør-det-selvere virkelig liker smaken av. Ofte, når en som amatør lager utvendig konstruksjoner eller fikser på noe som vær og føre tar hardt i, er det slik at skruer og spikre gjerne forvitrer alt for fort.

En skrue med firedobbelt levetid er derfor som musikk i ørene.

Her er hele pressemeldingen fra Essve:

ESSVE har ved hjelp av ny teknologi produsert en ny og unik beskyttelse for skruer. Produktet går under navnet 5X layer protection og innebærer at skruen er behandlet med fem ulike beskyttelseslag. De to første lagene utgjør en forsinking, det tredje CorrSeal® Nano coating. Det fjerde laget består av innfarget epoksy, mens det femte og ytterste laget består av White Solid Vax. Til sammen forsterker beskyttelseslagene skruens kvalitet og motstandskraft mot overflatelag- og rustangrep.

CorrSeal® Nano coating er utarbeidet for skruer og innfesting i konstruksjoner som utsettes for nedbør, f.eks. ubeskyttede terrassegulv eller fasader. Ny banebrytende nanobehandlingsteknikk gir skruen 400 prosent lengre levetid enn tradisjonell Silver Ruspert®-beskyttelse. Den garanterer beskyttelse i over 15 år i henhold til tester utført av SP. CorrSeal® Nano coating er et godt alternativ til en rustfri skrue.

Under oppvarmingen som skjer ved hver innskruing, danner det femte beskyttelseslaget, White Solid Vax, en limfuge. Denne limfugen reduserer friksjonen med over 70 prosent, samtidig som voksen beskytter skruen mot skader i overflatelaget. Skrueforbindelsens uttrekksverdi forsterkes, og det samme gjør beskyttelsen mot skader som kan føre til rustangrep. White Solid Vax er også ekstremt motstandsdyktig mot trykk, varme og kulde, samtidig som voksen ikke eldes og er renslig å håndtere.

Skruen med 5X layer protection er i handelen.

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten