tirsdag , 20 april 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Utendørs / Grønnsakshage / Bygg vedskjul og innhegning
Bygg vedskjul og innhegning

Bygg vedskjul og innhegning

Artikkelserien vil omhandle absolutt hele prosessen fra bunnen av. Her skal det bygges et relativt lite vedskjul, men med god plass, og med en delvis åpen utebod til sommerredskaper. I tillegg skal det bygges en innhegnet grønnsakshage. Sistnevnte er en klar fordel hvis det er mange katter i nabolaget, eller enda verre: rådyr og hare.

Såfremt de ikke har avbiter kommer de ikke inn til grønnsakene hvis de er gjerdet inn.

Som vanlig vil du på Ordne.no få alle detaljer og smarte tips om ting og tang som kan gå galt i prosessen. Og absolutt hele prosessen gjør du naturligvis selv. Fra oppmåling til første spadetak og det siste malingsstrøk.

Om du skulle finne ut at du i fremtiden ikke trenger et vedskjul eller en grønnsakshage kan bygningene nyttes til andre formål. Grønnsakshagen kan huse dyr av ymse kaliber, mens vedskjulet kan bli en fin ekstra lagringsplass.

Artikkelserien er i hovedsak ment for de som sitter med enebolig og har forholdsvis rause tomter. Du må regne med noen utgifter, men med all arbeidsinnsats fra en selv er det kun utgifter til materialer og masse, eventuelt leie av utstyr som kommer til.

Den første artikkelen vil omhandle bygging av en innhegnet grønnsakshage som er garanter sikker mot firbeinte dyr og –muligenssikker mot brunsegler. Ordne.no tester ut en ide for å holde sneglene borte fra grønnsakene, og hittil har forsøket vært vellykket.

Følg med på Ordne.no utover!

Med hjertelig hilsen
Sjefsordneren

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten