tirsdag , 20 april 2021
SISTE
Du er her: Hjem / ORDNE / Ordne.no får nytt utseende

Ordne.no får nytt utseende

Ordne.no har nå vært på lufta en god stund, og det er gledelig at det hver måned er ganske mange tusen besøkende innom. Det inspirerer!
I det siste har det ikke vært tilført altfor mange artikler, det betyr ikke at det ikke lages artikler. For det gjør det! Massevis av prosjekter er dokumentert og en haug med artikler er i kjømda!

Det som for et par, tre år siden var tipp topp design av et nettsted er i dag forferdelig utdatert. Det er også tilfelle med Ordne.no. Det er ikke det at innholdet ikke kommer til sitt rette, men verktøyet bak, selve motoren i nettstedet, har endret seg betydelig, og det fordrer også tekniske endringer på Ordne.no.

Disse endringene vil bli gjort i løpet av 2010. De aller fleste endringene vil være «usynlige», mens andre vil være svært synlige. Utseendet på nettstedet vil bli bedre, det vil bli lettere å få raskere innblikk i den mengden av artikler som finnes, samtidig som hver enkelt artikkel vil bli utformet noe annerledes, tilpasset dagens webløsninger. Det er altså dags for å rehabilitere og pusse opp Ordne.no!

Dette arbeidet er svært tidkrevende og gjøres utenom arbeidstid og andre forpliktelser, derfor vil ikke alle endringene være på plass før – i løpet av 2010. Det er en tidsfrist som garantert blir holdt. Dette arbeidet gjør også at nye artikler blir produsert relativt langsomt, da det er umulig å få til alt på en og samme gang.

Så, bli ikke forferdet den dagen du titter innom og nettstedet kanskje ikke er helt til å kjenne igjen. Vi er overbevist om at du vil like det nye designet.

Med vennlig hilsen
Sjefsordneren

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten