søndag , 28 februar 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Utendørs / Tak / Beslag og renner / Legg nytt platetak selv!
Legg nytt platetak selv!

Legg nytt platetak selv!

Sent i 2012, kanskje i begynnelsen av 2013 vil det komme en utfyllende og lang serie her på Ordne.no som viser deg alt du trenger å vite hvis du går med planer om, eller ikke har noe valg, å fikse taket ditt. Stålplater (Decra er mest kjent) er et glimrende valg for å rehabilitere tak, eller legge nytt. De er slitesterke som fy, den eneste taktypen som er orkansikker, det er lett å jobbe med – og det er skikkelig lekkert!

Sjefsordneren har selv fra mai til september lagt helt nytt tak over all den gamle shingelen på eget hus. Vi snakker om 370 kvadratmeter med verdens verste takutfordringer. En ekstra piff over det hele har jo vært at undertegnede lider av høydeskrekk, så det holder, og årets «sommer» har mildt sagt vært temmelig våt, og naturligvis svært våt når jeg hadde ferie. Derfor har det tatt sin tid. Men det ble gjort, og jeg gjorde alt sammen selv.

Det klarer du også! Og da er det ikke småpenger du sparer, for å si det pent. Så lenge du gjør alt riktig og tar deg god tid så blir det ganske enkelt bra.

Følg med!

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten