mandag , 1 mars 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Diverse / Ordne.no er klart med nytt design!
Ordne.no er klart med nytt design!

Ordne.no er klart med nytt design!

Endelig! Ordne.no er nå omsider tilbake og i nytt design! Nå ser nettstedet akkurat likedan ut uansett hvilken dings du bruker for å være her! Det nye designet er såkalt resposivt, laget i HTML5 og CSS3.

 

Alt det gamle innholdet er her, og om litt vil det komme en masse nye artikler. Jeg har blant annet brukt tiden fra mai til september med å legge helt nytt tak på kåken (type Decra), og det har jeg gjort helt alene. 370 kvadratmeter med tak… Det ble litt av en jobb, og en hel haug med erfaringer som jeg vil dele. Foreløig kan jeg røpe at dette er noe absolutt alle kan fikse. Også de med høydeskrekk (som undertegnede…). Resultatet ble mildt sagt lekkert.

Det vil også komme en serie om ombygging av et kjipt omkledningsrom til en walk.-in closet og mye, mye, mye mer!

Foreløpig kan sidene se litt rare ut… Men dette vil bedre seg! Det mest populære innholdet finner du i menyen, og er det noe du ikke finner kan du prøve søkefeltet.

God oppussing!

 

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten