tirsdag , 20 april 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Diverse / ORDNE NO oppdateres

ORDNE NO oppdateres

Denne gangen er det alvor. Nettstedet, slik det nå er, er håpløst utdatert og med alt for mye støyende reklame. Slik blir ikke den nye ordne.no.

Alt innholdet vil overleve, men innpakningen kommer til å bli betydelig modernisert. Håpet er å få til alt dette før jul. Men, slikt tar tid, og det koster penger, men ikke mer penger enn hva jeg har klart å skrape inn av annonseinntekter. Hvert øre av disse går til redeisgnet. Om jeg tjenr noe på det? nei, ingenting, tvert om. Timene som er nedlagt er utallige, for å si det mildt … …for dette er og blir idealisme.

Når det nye designet er på plass kommer flere artikler. Blant annet en stor serie som viser hvordan du legger et nytt platetak selv. Blant annet. For det har nemlig undertegnede gjort fra mai til september. Lagt nytt tak, på egenhånd, og det er blitt skammelig fint. Men, det kommer. Først redesign. Inntil da: Tillykke med alle prosjekter!

PS: Selv om det ikke har blitt tilført nytt innhold til dette nettstedet på svært lang tid er det ukentlig nesten 4000 unike lesere innom, og lesetiden er lang. Det er noe av det som motiverer meg til å drive dette videre 🙂

Om John Olav Oldertrøen

Scroll To Top
Blogglisten