mandag , 1 mars 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Ofte spurte spørsmål

Ofte spurte spørsmål

DENNE SIDEN ER UNDER OPPDATERING

Generelt (6)

Koster det noe?

Om det koster noe å bruke Ordne.no? Nei, ingenting. Det er helt gratis å bruke dette nettstedet.

Tjener du noe?

Nei, jeg tjener fint lite på Ordne.no. Den eneste «inntekten» er eventuell brukeratferd på annonsene fra Google og Eniro. Det finnes en mulighet for å gi en skjerv via Paypal. I all hovedsak er det bare utgifter knyttet til nettstedet i form av serverleie, domenenavn, tusenvis av arbeidstimer etc…

Kan jeg kommentere artiklene?

Ja, det kan du. Kommentarsystemet er det samme som de store avisene bruker, Disqus. Det vil si at du kan logge inn via Facebook og på en drøss andre måter. Det hender noen ganger at jeg holder kommentarer tilbake, men det er sjelden.

Kan jeg bidra med stoff?

Om du har en tekst eller artikler eller bilder som har med oppussing å gjøre så er du hjertelig velkommen til å bidra med innhold. Jeg forbeholder meg redaktørretten.

Hvilket system bruker du?

Ordne.no drives med WordPress i bunn. Det er en fantastisk publiseringsplattform. Tidligere brukte jeg egenutviklede maler, men per i dag brukes en kjøpt og spesialtilpasset mal for å gi en best mulig leseropplevelse på alle plattformer.

Har jeg selv noe ansvar?

Ja, du er absolutt ansvarlig for alt du gjør selv med tanke på oppussing. Informasjonen du finner på Ordne.no er ikke på noen måte å anse som autoritær eller retningsgivende. Ordne.no tar under ingen omstendighet noe ansvar for eventuelle skader som følge av informasjon eller mistolket informasjon du finner på Ordne.no

Scroll To Top
Blogglisten