søndag , 28 februar 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Gi en donasjon

Gi en donasjon

Kjære leser!

Webmaster ved Ordne.no har laget og vedlikeholder hele dette nettstedet. Alle artikler er skrevet av webmaster, på det lille som er av fritid.

Hvis du har hjelp, nytte eller underholdning av informasjonen du finner her, vil det være til stor moralsk støtte om du kunne tenke deg å donere noen få kroner som takk.

Den enkleste måten å gjøre det på er via Paypal (et helt garantert sikkert betalingssystem som brukes over hele verden). Her kan du lese om PayPal. Du gir en donasjon gir du ved å trykke på knappen under og så ved å følge informasjonen steg for steg:
Ethvert bidrag er en stor støtte for webmaster, og bidraget vil blant annet gå til serverleie og betaling av domene. Om du kan avse 5 eller 10 kroner er det også en støtte til webmaster, det er helt opp til deg.
Mot slutten av 2012 har jeg hatt store utfordringer med å beskytte nettstedet mot hackere, noe som har kostet mye tid og penger. Utover i 2013 vil det bli skrevet mange flere artikler som forhåpentligvis vil være til nytt og inspirasjon.

Tusen hjertelig takk!

Webmaster

Scroll To Top
Blogglisten