onsdag , 3 mars 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Hva er Ordne.no?

Hva er Ordne.no?

Ordne no er et privat prosjekt. Prosjektet er utviklet, driftet og eiet av en privatperson Oldertrøen Consulting. Merk av nettstedet er eiet av en privatperson og ikke av foretaket som er lenket opp.
Bakgrunnen for prosjektet er at en etter en god del år med oppussing har kommet frem til at dette faktisk både er en dyd av nødvendighet og en folkesport. Oppussing er gøy! Men også krevende, dyrt og et helt utrolig antall fallgruver å vokte seg for.

I tillegg til råd og tips vedrørende oppussing og gjør-det-selv prosjekter, vil du kunne lese generelle artikler vedrørende hus og hjem og alt som hører det til. Et hjem er noe som trenger konstant vedlikehold, ute som inne. Intensjonen er å være sin egen vaktmester, ta kontroll over alle oppgavene før de tar kontroll over deg!

 

Det er faktisk mulig å klare svært mye, om ikke alt selv. I tillegg til å spare mye penger (håndverkere er dyrt, svært dyrt) får du en helt utrolig tilfredsstillelse når du har løst en rekke praktiske utfordringer og kan beskue noe som er helt nytt. Dessverre kveles tiltakslysten alt for ofte av artikler som advarer deg mot alt fra å ta i en hammer til å tenke på å gjøre noe selv, som her på DinSide. Ikke la deg kue. Gyv løs!

 

Undertegnede har gått i de fleste fallgruvene og mang et prosjekt er gjort både to og tre ganger. Hva har jeg lært av det? Jo, jeg vet nå virkelig hva en skal gjøre i svært mange oppussingssituasjoner. Samtidig utvikler man en viss praktisk sans, de aller aller fleste problemer har nemlig en løsning. Ofte mye mer enn en løsning også.

Det finnes mange nettsteder hvor oppussing er tema, men det er dessverre slik at oppussing er mye mer enn maling og tapetsering. Svært mye mer. Og i særdeleshet for alle oss som eier eneboliger, tomannsboliger eller hytter; det vi gjør selv der går kun ut over oss selv og ingen andre. Derfor har man betydelig frihet til å iverksette og utføre prosjekter selv.

 

All informasjon som publiseres på Ordne.no er kun ment som forslag til løsninger. Hverken webmaster eller andre har noe ansvar for eventuelle skader eller feil som følge av artikler eller annet innhold som er publisert på Ordne.no.

På Ordne.no vil jeg legge ut informasjon om diverse løsninger på praktiske problemer og oppussing generelt. Og da snakker vi om seriøs oppussing. Undertegnede har blant annet bakgrunn som journalist i fagpressen og kommunikasjonskonsulent i et byggekonsern. Dette, kombinert med at jeg i de tilfelle hvor jeg har hatt håndverkere i huset alltid har hengt over dem og gravd og spurt, har gjort at jeg har en del å dele. Og det er nettopp det jeg vil gjøre på dette nettstedet. Dette nettstedet er for alle som skal ORDNE.no.

 

På sikt vil muligens Ordne.no bli utvidet til andre områder hvor ting og tang skal ordnes, undertegnede har flere felter det sysles i. Men inntil videre: Ordne.no er for deg som skal ordne noe, og som leter etter svar på problemstillinger du ikke finner på tradisjonelle og kjedelige oppussingsnettsteder.

Hjertelig velkommen! Vær ikke redd for å kommentere artiklene du finner. Kanskje undertegnede i gitte sammenhenger er helt på jordet, eller kanskje du har andre erfaringer. Nøl heller ikke med å ta kontakt hvis det er en spesifikk problemstilling du lurer på!

Regler for kommentering

Du logges inn automatisk hvis du er på ett eller flere sosiale medier. Hvis ikke bes du om å oppgi navn og epostadresse. Ordne.no  bruker DISQUS kommentarsystem, det samme som f.eks Dagbladet bruker.

Dette er IKKE et nøytralt nettsted. Alle innlegg kan slettes. Du kan også bli sperret for deltakelse i debatten. Innleggene blir IKKE redigert. Innlegg blir IKKE slettet selv om administrator er uenig med deg.

 

Hva slettes?

  • Innlegg med personhets og en sterkt injurierende form slettes.
  • Innlegg som er spam, verving, kontaktsøking eller reklame, slettes.
  • Innlegg med rasistiske ytringer eller annet som er i strid med norsk lov, slettes.

Mer burde vært slettet?
Undertegnede er for ytringsfrihet, og vil derfor være mest mulig åpen for alle ytringer. Enhver har rett til å ytre sin mening og få den prøvet.

Jeg er saklig uenig med deg!
Fint, aldeles utmerket. Det er uenighet som forhindrer ensretting og som er den beste garantisten for et demokrati og utvikling.

Og så?
Undertegnede forbeholder seg retten til å bruke innsendt materiale i form av nye artikler. Har du kommentarer eller tips eller noe du ønsker tatt opp, så ta kontakt. Det kan du gjøre anonymt via skjemaet du finner i menyen.
Du vil ikke motta honorar for kommentarer

Scroll To Top
Blogglisten