tirsdag , 20 april 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Hva er Ordne.no? / Personvern

Personvern

Vedrørende Google:
Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler til å vise annonser på dette nettstedet.

Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar Google vise annonser til brukere basert på deres besøk på dette nettstedet og andre nettsteder på Internett.
Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til retningslinjene for personvern for Googles annonse- og innholdsnettverk.

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Vedrørende Tradedoubler:
– Annonse og affilate nettverk benytter coockies til å vise annonser basert på besøk til denne og andre sider i nettverket.

Som bruker kan du velge å ikke bli eksponert for annonser basert på slik informasjon ved å besøke TradeDoubler sin informasjons side for Interessemarkedsføring:
http://www.tradedoubler.com/no-no/legal/targeting.html

Dersom du ønsker mer informasjon, eller dersom du har kommentarer til dette, vennligst gå til Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/) og NAI Self-Regulatory principles for publishers (http://www.networkadvertising.org/pdfs/NAI_principles.pdf).

Generelt
Ingen personlige data, epost-adresser eller IP-adresser videreformidles med mindre det foreligger en rettslig kjennelse. Ordne.no setter personvern og integritet svært høyt.

Scroll To Top
Blogglisten