onsdag , 3 mars 2021
SISTE
Du er her: Hjem / Delta i konkurranse på Ordne.no!

Delta i konkurranse på Ordne.no!

Alle brukere av Ordne.no er hjertelig velkommen til å delta i konkurranse hvor det trekkes ut to premier.

Førstepremien er en splitter ny trekant/hjørnesliper fra Black and Decker.

Med denne går de vanskelige pusse og slipejobbene som en lek, for eksempel hvis du skal slipe vekk gammel maling fra et vindu. Verktøyet kommer i ikke-utpakket tilstand rett fra Black and Decker.

Annenpremie er en splitter ny 4GB USB minnepinne (USB2.0).

For å delta i konkurransen sender du en epost til konkurranse@ordne.no med DITT oppussingstips, eller DIN artikkel om oppussing, vedlikehold, lure tekniske løsninger eller annet som har med hus, interiør, hjem, utomhus å gjøre.

Regler

Reglene er enkle. Du må IKKE sende inn andres åndsverk uten å ha deres eksplisitte tillatelse. I så fall må du også ha tillatelse til å viderebruke deres åndsverk på Ordne.no. Dette gjelder både tekst og bilder.

Er du eieren av et tidligere innlegg i en blogg eller et diskusjonsforum og du mener innlegget er godt og relevant kan du også bidra med dette.

Du kan sende

epost med teksten i selve posten eller som vedlegg i et hvilket som helst tekstformat. Skriv gjerne i Word eller ODF. Legg ved bilder, gjerne i så stor oppløsning som mulig. Bildene kan være i et hvilket som helst format. Hvis du har dårlig båndbredde gjør det ikke så mye om bildene er i mindre oppløsning.

Du kan også sende flere eposter med artikler. Det er ingen grense for antall bidrag du ønsker å sende, og det er klart at ved flere bidrag vil du også ha større sjanse til å bli premiert.

Artikler med bilder vil nok raskt score høyt i konkurransen, men det er ingen selvfølge. Er tipset eller artikkelen god, er løsningene du har kommet frem til spesielle, eller kanskje du er en fagperson som bare må få komme med noen ytringer – alt er velkommen og alle er hjertelig velkommen til å delta.

Det er ikke nødvendigvis artikkelens lengde som er viktig, det er innholdet som er avgjørende.

Vinnere kåres første uken i januar 2009, og premien blir tilsendt andre uke i januar 2009.

Alle bidragsytere bestemmer selv om de vil ha sin byline under artikkelen eller ikke. Ordne.no forbeholder seg retten til å publisere alle konkurransebidragene på Ordne.no. Artiklene vil bli redigert og de vil forbli på Ordne.no.

Velkommen til konkurranse!

Send ditt bidrag til konkurranse@ordne.no

 

 
 
Scroll To Top
Blogglisten