mandag , 21 mai 2018
SISTE
Du er her: Hjem / Utrolige verktøykjøp via eBay!

Utrolige verktøykjøp via eBay!

Jeg kjøpte meg to splitter nye Makita 18 volts driller for under 2000 kroner. Det er under halve prisen av hva ett slikt verktøy koster i Norge! Selv med frakt og moms sparer du flere hundre prosent!! «Ulempen» med dette er at verktøyet fra USA har ladere som krever 120 volt inn, men det løser du enkelt med en omformer som du enten kjøper på Clas Ohlson eller på eBay, like billig fra begge steder!


Pass på å by på verktøy hvor selgeren har mye feedback og at selgeren tilbyr frakt til Norge. Ikke alle gjør det.

Sjekk ut herlige priser på proffverktøyet Makita selv her:

Hvis du av en eller annen grunn foretrekker DeWalt, sjekk ut denne siden! Ikke nok med det, men du kan også sjekke ut proffverktøy fra Hitachi her!

16 kommentarer

 1. dette var ikke dumt nei. noe inn i gamperæva billig i forhold til byggmakker,,helt utrolig. har spart mange tusenlapper takk for tipset!

 2. Ja, du sparer svært mye på dette. Også nå, selv om dollaren har steget noe. Kursen må mangedobles eller opphøyes i annen for at det ikke skal lønne seg å handle på denne måten. Gratulerer med lurt kjøp!

 3. Hvis man kjøper hitachiverktøy som har UC 18YRL batterilader,så er det bare å bytte støpsel på den.Har gjort det så det vet jeg fungerer…..i tillegg har hitachi kjempeverktøy!

 4. Fikk det på litt over ei uke. satan så bra det er med skikkelig utstyr, moment som nesten vrir av meg hånda! takk for tipset!!!

 5. Har kjøpt Hitachi fra USA, med samme lader som Bjørn O skriver om (UC 18YRL). Den er merket med input 120 volt. I Norge har vi jo 220 volt, er det andre enn Bjørn O som har kun byttet støpsel og fått dette til å fungere?

 6. Hei!
  Jeg bruker bare en omformer fra 220–>120 volt. Den kjøpte jeg på ebay for 30 dollar pluss 20 dollar frakt.

 7. He he, skal godt gjøres å spare mer enn 100% 😉

 8. Ikke følg tipset om å bytte stikket på denne laderen, min brandt opp etter 4minutter

  Hadde jeg enda ikke sett dette hadde jeg aldri prøvd

  Skuffet over slike innlegg

 9. Da må noe være koblet feil. Med 120v verktøy må en bruke en omformer fra 230-120 volt for å lade. Mitt verktøy blir brukt seriøst mye og fungerer knirkefritt nå på tredje året.

 10. Hvis laderen er merket med 120/240 eller lignende så er det bare å bytte selve kontakten. Sier laderen bare 120V (eller 110, 115) så må du ha en omformer.

 11. men hvor mange watt må denne omformeren være på for at den skal kunne tåle ladingen da?
  trekker ikke en lader en del strøm? ser på clas ohlson at dem har en på 50w eller en på 100w. tviler vel på at disse holder?

  mvh danny:D

 12. Hvis dere skal bygge om hitachi ladere til 220v må dere bytte den store elektrolyttkondensatoren som sitter etter likeretteren som sitter på inntaket i laderen. Denne er i YRL utgaven på max 250V og på 220V utgaven er den på Max 400V. Dette da spenningen etter likerettingen er ca 300V på 220V nett.

  Men, jeg tar ingen ansvar for hus som brenner ned…….. 🙂

 13. Og hvis dere ikke gidder å styre med ebay og frakt fra usa så selger jeg bosch/makita/Dewalt 18/36volts driller og diverse med et lite påslag såklart. sjekk Batteridrill.com

Legg igjen et svar

Epostadressen din blir ikke publisertPåkrevde felter er markert *

*

Scroll To Top
Blogglisten